MÓRA D'EBRE

Piñol diu que el més urgent és solucionar el futur de l’hospital de Móra


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailGustau Moreno | MÓRA D'EBRE

06/06/2017

Amb aquestes paraules ha valorat l’alcalde de Móra d’Ebre la seua trobada de la setmana passada amb el conseller de Salut, Antoni Comín. L’entrevista entre Joan Piñol i el conseller, després de gairebé un any d’espera, va tenir lloc al Parlament i es va allargar durant una hora. L’alcalde va exposar-li la necessitat de recuperar les inversions a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, però també la seua aposta per una xarxa d’hospitals ebrencs amb una gestió pública i des del territori.

En aquest sentit, Piñol ha recordat que la comarca del Priorat hauria de seguir vinculada a l’hospital de Móra d’Ebre, en aquesta futura xarxa territorial.

En tot cas, ha deixat clar que ara el més urgent és definir el model de gestió de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, ja que a l’abril del 2018 s’acaba l’actual contracte amb Sagessa.

Piñol ha confirmat que la intenció del conseller Comín és fer una visita de dos dies a les Terres de l’Ebre, durant la primera quinzena de juliol. L’alcalde ha fet notar que entén l’enorme preocupació dels treballadors de l’hospital i també el neguit de la resta de la població, ja que s’han arribat a dir “moltes barbaritats”.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>