AMPOSTA

Picabaralla entre Ciscar i Tomàs per presumptes tractes de favor a paradistes del mercat


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

30/01/2018

Un ple a l’Ajuntament d’Amposta que havia de ser tràmit va pujar força de to aquest dilluns a la nit. Va ser arran d’una picabaralla entre el portaveu de Plataforma per Catalunya, German Ciscar, i l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, després que el primer denuncies suposats tractes de favor amb alguns paradistes del mercat municipal.

L’alcalde d’Amposta va ser taxatiu en afirmar que les denúncies de Ciscar eren falses. Tomàs va deixar clar que no tolerarà que ningú utilitzi el ple per explicar mentides i va instar al regidor de PxC a presentar una denúncia als jutjats.

D’altra banda, el ple va aprovar les dues mocions presentades pel PSC per exigir a la Generalitat l’abonament del deute pendent de les escoles bressol d’Amposta i per impulsar un canvi de model energètic municipal basat en les energies renovables.

La portaveu del PDeCAT, Isabel Ferré, en l’apartat de precs i preguntes va fer fins a 15 preguntes després que no s’hagi convocat la comissió de l’àrea de serveis. Ferré va voler mostrar el seu malestar per aquesta situació i va aprofitar l’ocasió per denunciar una manca de transparència per part de l’equip de govern d’Esquerra Amposta.

El ple també va aprovar una modificació del POUM per poder habilitar un pàrquing en superfície en un espai proper a l’Hospital Comarcal d’Amposta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>