TORTOSA

Pere Estupinyà crida a fugir del conformisme i ser innovadors en el pregó de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

28/08/2017

Les Festes de la Cinta ja estan en marxa. Tot i que el tret de sortida oficial no es produirà fins aquest proper dijous 31 d’agost, aquest dissabte va tenir lloc la proclamació de la Reina, la reina infantil i les pubilles, i també el tradicional pregó, enguany a càrrec del comunicador i divulgador científic Pere Estupinyà. Maria Bel Salvadó, del Club Patí Dertusa, i Dafne Querol Romero, de Creu Roja Tortosa, van ser proclamades reina i reina infantil, en un acte que un any més va tenir lloc al parc municipal Teodor González.

En el seu pregó, Estupinyà va fer a una crida a fugir del conformisme, tenir una actitud innovadora i interès en descobrir tot allò que no sabem o coneixem.

En aquesta línia, Estupinyà va insistir que cal estar obert a noves idees, generar més valor en tot allò que tenim i atreure talent al territori.

L’acte també va tenir moments de record a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils. L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va dir que ·a la ciutat, com a la resta del país, no tenim por”.

Dijous al matí el coet anunciador donarà el tret de sortida oficial a les Festes de la Cinta 2017. Un dels primers actes que se celebrarà serà el repartiment del típic panoli pels carrers de la ciutat amb l’acompanyament de les colles de grallers, dolçainers i tamborers.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>