Per fi arriba la victòria!

Albert Pascual | AMPOSTA

10/04/2017

Amposta 3 - 1 Reddis
Ha tocat esperar set jornades, més de 600 minuts, per tornar a veure una victòria de l'Amposta. Aquest cap de setmana, l'equip del Montsià rebia a casa al Reddis que sent seté està fent una bona campanya. Els d'Albert Company per la seua part, semblaven instal·lats en la dinàmica de l'empat malgrat el bon joc i les bones sensacions que, després d'aquesta victòria criden a l'optimisme.

Al primer temps de jo l'Amposta no va deixar jugar al Reddis que només arribaria en un parell d'ocasions, i només Clavé evitava de totes totes, el gol local en una porteria que acabava a zero. A l'estadi es van poder veure tres ocasions d'Ivan González, l'autèntic malson de la defensa reusenca, i també un xut de falta d'Aleix Llobet sense èxit.

A la sortida del vestuari i quan només passaven cinc minuts, Omar feia pujar el primer al marcador rematant de cap un córner servit per Aleix Llobet.

El domini local era constant i de nou Omar, i també de cap, tornava a marcar el 2-0 al minut 71 de la segona.

Tot l'equip blanc i negre seguia famolenc de gols. Pressionant a la sortida del Reddis tot i anar per davant al marcador, un cop de cap d'Ivan González i un xut d'Arnau feien lluir al porter del Reddis.

El matx quedava sentenciat al minut 77 quan tornava a aparéixer Ivan González, i aquest cop sí, marcava el tercer de l'Amposta en rematar dins l'àrea una pilota que ell mateix portava i salvava de dos defenses.

L''únic gol del Reddis arribava fregant el descompte en una errada del defensa ampostí Corella que feia gol en pròpia porteria.

Ara només queda descansar per Setmana Santa i preparar les sis últimes jornades on s'hauran d'enfrontar, entre altres, al Tortosa i al Cambrils.