BENICARLÓ

Pavimentació de l'antiga N-340 al seu pas per Benicarló


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | BENICARLÓ

27/10/2017

Els trams d'asfalt més afectats pel desgast de l'antiga N-340 al seu pas per Benicarló es tornaran a pavimentar durant el pròxim més de novembre. Així ho ha anunciat l'alcaldessa de Benicarló després de la reunió entre l'Ajuntament i el Ministeri de Foment qui també ha avançat que Foment cedirà el tram de l'antiga nacional per poder començar a executar l'esperat bulevard que ocuparà tot el tram urbà de carretera.

L'apedaçament dels 7 kilòmetres de carretera al seu pas per Benicarló compten amb un pressupost de vora 200.000 euros. En canvi, l'alcalde de Vinaròs, Enric Pla ha dit que es continuen negociant els termes de la cessió de l'antiga N-340. Pla sol·licita la pavimentació completa dels 15 kilòmetres de carretera al pas pel seu terme municipal, la il·luminació de les interseccions més conflictives i l'estudi de reconstrucció parcial o total del pont sobre el riu Cervol.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>