PAÜLS

Pau Capell i Susana Rivero guanyadors de la Trencacims de Paüls

A.P. | PAÜLS

04/04/2017

Prop de 700 corredors van participar aquest cap de setmana en la cinquena edició de la Trencacims de Paüls, tot un rècord de participació per a aquesta prova de gran resistència.

La prova principal, l'Ultramarató de 50 kilòmetres més de 4.000 metres de desnivell positiu va comptar amb 260 corredors que es van enfrontar a un traçat molt exigent i tècnic.

El grup format per Pau Capell (The North Face), Andreu Simon (Inverse Team), l'independent Daniel Aguirre i Ander Cangas (Goiena-Cumulus) es va desmarcar des de l'inici, marcant un ritme de cursa molt ràpid, que va continuar durant tot el recorregut. Finalment, amb una marca espectacular de 6:01:55 Pau Capell i Andreu Simon, en un gest de fair play, van travessar la meta junts.

En categoria femenina, Susana Rivero (Comando Voll Damm) va ser la més ràpida, amb un temps de 08:21:47, seguida de molt a prop de Sonia Regueiro (WAA Team) i Lucia Caballero (Club Excursionistes Independent de Catalunya).

A la mitja marató de diumenge Rubén Hernández i Roser Espanyol van guanyar la categoria absoluta.