ULLDECONA

Patrimònium amplia programació en la seva segona edició


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailSílvia Alarcón | ULLDECONA

18/05/2017

El proper 19 de maig Ulldecona enceta la segona edició de Patrimònium, el cicle de xerrades i activitats que vol donar a conèixer els projectes patrimonials que es realitzen al municipi. Un altre dels objectius del cicle és explicar a la societat civil com el patrimoni es converteix en una eina de dinamització cultural, econòmica i científica per a la població.

En aquesta segona edició Patrimònium amplia activitats que tindran lloc els mesos de maig, juny i octubre. Núria Ventura és l’alcaldessa d’Ulldecona.

Una altra de les fites que es marca l’organització en aquest certamen és conèixer el passat per avançar cap al futur. Ho explica Agustí Vericat, tècnic de Patrimoni de l’Ajuntament d’Ulldecona.

El tret de sortida del cicle serà els dies 19, 20 i 21 de maig amb la presentació de l’article ‘El Castell d’Ulldecona i els fantasmes que encara hi habiten’; es coneixeran les noves figures a l’Abric 5 de l’Ermita de la Pietat i hi haurà una visita guiada al poblat pre-ibèric de la Ferradura / Els Castellets, entre d’altres propostes. Al mes de juny Patrimònium aprofundirà amb la conscienciació, l’educació i la formació sobre el patrimoni, amb la presència del prestigiós investigador mexicà, Amilcar Vargas. Finalment, a l’octubre s’han programat activitats com xerrades al voltant de l’Ermita de la Pietat i el conjunt Rupestre de la Serra de Godall, entre d’altres actes.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>