SANT CARLES DE LA RÀPITA

Partit intens a la Devesa

Albert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

03/10/2016

Intens i emocionant partit entre la Rapitenca i el Santboià que va acabar en un empat a dos que va saber a derrota als visitants.

El Santboià va portar la iniciativa i va avançar-se al marcador dos vegades. La rèplica marinera van ser dos gols més per igualar el partit.

Després d'una primera part marcada per l'alternança en el joc i només el patiment local als darrers minuts, Buba va avançar al Santboià només sortir del descans. El resultat advers l'igualaria Gabriel Fernández al 57'.

No va durar gaire l'alegria a la devesa, al cap de dos minuts Buba Jalow tornaria a avançar al Santboià, però la Rapitenca no es va rendir.

Durant els següents minuts el partit es va embarrar una mica i al 74' era expulsat Carlos Martínez per doble groga. La Rapitenca va jugar el tram final del partit amb un home més i un penal a favor que va transformar Sergi s'arribaria al 2 a 2 final.

D'aquesta manera la Rapitenca encadena tres empats seguits. El pròxim partit serà el derbi comarcal contra un Jesús i Maria necessitat de punts.