Partit amb dos cares al Josep Otero

Albert Pascual | TORTOSA

27/11/2017

Tortosa 1 - 1 Lleida B

Partit amb dos cares al Josep Otero de Tortosa. L'equip blanc i roig dominava la primera part i impedint al Lleida B fer circular la pilota amb comoditat. De fet, durant els primers 45 minuts el filial del Lleida no ha pogut xutar a porta. Més efectius han estat els jugadors de Nacho Pérez.

Raül Garcia al minut 24 marcava l'1-0 a partir d'una pilota aturada. Els tortosins tindrien un parell d'ocasions més durant aquesta primera part per ampliar el marcador.

Després del descans va ser el Lleida qui sortia amb ganes i posant contra les cordes als ebrencs. Així les coses, durant els millors moments dels de la Terra Ferma, arribava l'empat gràcies al control del baló dins de l'àrea de Jordi Martínez que acabava enviant la pilota al fons de la porteria de Ródenas.

El marcador ja no es mouria i tots dos equips donarien per bo el resultat.