TORTOSA

Pallarès s’acomiada després d’haver estat cessat com a delegat del Govern a l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

02/11/2017

El ja exdelegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, s’ha acomiadat aquest dijous després que el Butlletí Oficial de l’Estat hagi publicat l’ordre del seu cessament en aplicació de l’article 155 de la Constitució. Acompanyat de diversos directors territorials i de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, Pallarès ha lamentat la situació però ha deixat clar que marxa content de la feina realitzada i agraït de l’escalf rebut per la ciutadania de les Terres de l’Ebre.

Es dona la casualitat que, recentment, Pallarès també ha deixat l’alcaldia d’Arnes després de 22 anys. Quant al seu futur més immediat Pallarès ha afirmat que no es tanca les portes a res i que fins al 21 de desembre treballarà perquè el PDeCAT tregui els millors resultats possible en les eleccions convocades per Mariano Rajoy.

Pallarès també ha dit que els directors dels serves territorials no han estat cessats i continuaran al capdavant de les seves responsabilitats al costat dels funcionaris de l’administració de la Generalitat.

Quant a la possibilitat que pugui ser el subdelegat del Govern de l’Estat a Tarragona, Jordi Sierra, qui assumeixi les seves funcions, Pallarès ha afirmat desconèixer les intencions del govern espanyol en aquest sentit. Pallarès va ser nomenat delegat del Govern pel president Artur Mas i va continuar en el càrrec amb l’arribada del president Carles Puigdemont. // Foto FERRAN BEL, a Twitter.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>