TORTOSA

Pallarès confia que l’1-O es podrà votar en tots els pobles de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

15/09/2017

El delegat de la Generalitat, Xavier Pallarès, ha refermat aquest divendres que a les Terres de l’Ebre està “tot preparat” perquè l’1 d’octubre es puga celebrar el referèndum per la independència de Catalunya. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Pallarès ha explicat que han estat pocs els alcaldes ebrencs que no han contestat la petició que va fer el govern català per poder disposar de locals municipals. Pallarès també ha valorat que els alcaldes de Batea, el Pinell de Brai i Caseres hagin permès que l’1-O es puga votar en locals de la Generalitat

D’altra banda, Pallarès ha explicat que com a delegat ja va rebre divendres passat un requeriment del jutjat de Tortosa, i que dimarts va signar l’advertiment del govern de l’Estat. Com a alcalde d’Arnes, Pallarès també ha rebut la notificació del mateix govern estatal, perquè no cedeixi cap instal·lació municipal.

De fet, el delegat no ha amagat un cert neguit per les pressions del govern de l’Estat i de la fiscalia per impedir el referèndum.

En aquest sentit, Pallarès ha destacat la tranquil·litat i el convenciment del president Puigdemont perquè finalment hi haurà urnes i paperetes per votar l’1 d’octubre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>