BATEA

Paladella assegura que hi ha demanda per concertar les 30 places de la residència d’avis


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | BATEA

16/11/2017

L’alcalde de Batea, Joaquim Paladella, insisteix que hi ha suficient demanda per cobrir l’oferta de places que reclama el consistori per a la residència d’avis. Una residència acabada des de fa set anys i encara amb 30 places per concertar. Paladella assegura que la llista d’espera és de 13 persones, i no de 3 com argumenta el govern català. A més, també assenyala que a Gandesa també hi ha llista d’espera i, per tant, les 30 places de la residència de Batea es cobririen en poc més d’un mes.

Paladella també ha acusat la Generalitat de mentir i falsejar les dades sobre la demanda real de places de residència a Batea. L’alcalde de Batea ha recordat que a l’estiu va demanar insistentment reunir-se amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i que en no obtenir resposta va optar per reunir-se amb el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra, qui es va comprometre a buscar una solució a la situació. Però a hores d’ara encara no s’ha rebut resposta.

Amb un 30% de la població de més de 65 anys, la Terra Alta és la comarca amb l’índex d’envelliment més alt de Catalunya.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>