BATEA

Paladella: ‘Depèn de Puigdemont que em reuneixi amb la subdelegació del Govern’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailSílvia Alarcón | BATEA

25/07/2017

L’alcalde de Batea, Joaquim Paladella, ha finalitzat així el ple per debatre la "discriminació" que pateix el municipi per part de la Generalitat. Una sessió carregada de retrets, amb peticions de dimissió per part de l’oposició, i que ha comptat amb una gran presència mediàtica. L’alcalde ha demanat al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que resolgui els greuges pendents per enterrar l’amenaça de marxar a l’Aragó. Paladella ha tornat a denunciar el conflicte territorial amb Gandesa, la massificació eòlica i les 30 places pendents de la residència d’avis i ha assegurat que després de set anys de lluita, ‘ha d’arriscar per la seva gent’.

Una oposició que ha advertit de les conseqüències de la seva proposta i l’ha convidat a plegar. Així ho han manifestat Ramon Antonio Arnal, portaveu de Cent per Cent per Batea i Joan Batista Suñé, portaveu de CiU.

Tot i els retrets de l’oposició, l’alcalde de Batea ha defensat la seva posició i ha assegurat comptar amb el suport de la població.

Amb tot, Paladella s’ha mostrat esperançat en poder resoldre la situació de "discriminació" amb el govern català, però ha deixat clar que si no es resol proposarà ‘totes les opcions possibles’ al subdelegat del govern espanyol.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>