AMPOSTA

Operatiu policial contra el tràfic de drogues a Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet / ACN | AMPOSTA

15/09/2017

Mossos d'Esquadra i Policia Local d'Amposta han dut a terme aquest divendres un important operatiu policial contra el tràfic de drogues a la capital del Montsià. S’han fet quatre entrades simultànies a domicilis d'Amposta, tres d'aquests al barri del Grau. En concret, dos dels domicilis al carrer Agustina d’Aragó, un altre al carrer Vázquez de Mella, i un al carrer Xile. L'operatiu policial s'ha dut a terme per iniciativa de la Policia Local i amb el suport dels Mossos d'Esquadra. En total han participat en els escorcolls més d'una vuitantena d'agents. Segons fonts policials, en aquests domicilis es podria preparar venda al detall de cocaïna i heroïna.

Es tracta d'una operació iniciada per la policia local i en la quan s'estava treballant des de fa dos mesos. El consistori ha destinat a l'operació tots els recursos disponibles del cos policial municipal i ha lloat l'efectivitat del treball conjunt amb altres policies en la línia de frenar la distribució a petita escala d'estupefaents.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha subratllat que aquesta actuació s'emmarca en la “voluntat de fer pressió” i reforçar la idea entre la ciutadania que no existeix “impunitat” per part dels traficants de drogues que operen des de diversos immobles de la ciutat.

Els escorcolls encara no han acabat i es preveuen diverses detencions. Foto ACN.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>