CAPSULES COMERCIALS

Opel Autorsa, a + Comerç


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailRut Turch / Manel Capell | CAPSULES COMERCIALS

22/12/2017

Opel Autorsa és el distribuïdor oficial d'Opel a Tortosa des de 1983. Compten amb unes instal·lacions de 3.600 m² on es poden trobar tots els vehicles de la gamma Opel i la més àmplia oferta de cotxe d'ocasió. A més de la venda de vehicles, Autorsa ofereix tots els serveis de postvenda per l'adequat manteniment dels automòbils: recanvis, taller mecànic, elèctric i de xapa i pintura.

Un cop realitzada la venda, l'equip jove de professionals especialitzats realitzarà un seguiment de com està anant el vehicle. Un servei molt personalitzat i molt directe, amb una persona sempre a disposició de cada client.

Pel que fa als vehicles d'ocasió, Autorsa disposa del programa Opel Ocasión, amb una àmplia gamma d'automòbils, des dels utilitaris més petits fins a la berlina compacta, Opel Insignia, que és un vehicle de referència. Aquest programa ofereix una garantia de dos anys.

Els vehicles Opel compten amb el sistema Opel OnStar. Aquest sistema de connectivitat, assistència i seguretat permet al conductor gaudir de serveis de connexió a Internet a bord, auxili en cas d'accident, assistència en carretera i accés remot a algunes funcions del vehicle.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>