L'ALDEA

Onze noves empreses turístiques del delta de l’Ebre reben l’acreditació de ‘Punt d’informació’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailSílvia Alarcón | L'ALDEA

16/03/2017

Onze noves empreses turístiques del delta de l’Ebre han rebut l’acreditació de ‘Punt d’informació’ del Parc Natural. Amb les noves acreditacions ja són 117 les empreses que compten amb aquest distintiu.

Les diferents empreses participants han realitzat un curs sobre el coneixement de la gestió de l’espai, la fauna, flora, ecosistemes aquàtics i marins, el patrimoni històric i cultural, la geologia i l’atenció al públic. Dos de les empreses guardonades han valorat positivament aquesta iniciativa.

El director del Parc Natural del Delta de l’Ebre, Francesc Vidal ha destacat la importància que el sector turístic estigui informat de primera mà sobre les característiques de l’entorn.

El lliurament va tenir lloc aquest passat dimecres a l’Ermita de l’Aldea i va comptar amb la presència de l’alcalde de la població, Dani Andreu, i el president de l’Associació d’Empreses de Serveis i Activitats Turístiques del Delta, Joan Capilla.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>