AMPOSTA

Onada Edicions rep el Mèrit de les Lletres Ebrenques 2017


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

23/10/2017

Amposta ha celebrat les XII Jornades de les Lletres Ebrenques amb un atapeït programa d’activitats. Dos dels actes més significatius va ser l’entrega del Mèrit de les Lletres Ebrenques, enguany per l’editorial Onada Edicions, i el reconeixement a l’ampostí Manel Eiximeno, director del Centre de Recursos Educatius de l’ONCE a Catalunya.

Un dels impulsors d’Onada Edicions, Miquel Àngel Pradilla, ha destacat que l’editorial sempre ha apostat per la proximitat i el territori. En aquest sentit, va reivindicar la necessitat de reivindicar un patrimoni tant important com desconegut.

Eiximeno va rebre un reconeixement per la seva tasca en pro de la literatura per a persones invidents i, especialment, els més petits. Cada any fa arribar un paquet de contes en braille a la Biblioteca Sebastià Juan Arbó. Per Eiximeno és clau que els xiquets invidents puguin tenir un lloc on anar a buscar un llibre.

La conferència inaugural va anar a càrrec de l’il·lustrador Ignasi Blanch. Tant la directora de la Biblioteca Sebastià Juan Arbó, Joana Serret, com l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, van destacar la tasca realitzada per posar de relleu la qualitat de la literatura ebrenca.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>