AMPOSTA

OculArt, nova aposta de Lo Pati d’Amposta per al 2018


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailAlbert Pascual | AMPOSTA

01/03/2018

OculArt és la gran proposta per enguany dins la programació per al 2018 del Centre d’Art lo Pati. Es tracta d’un certamen d’art urbà i efímer que se celebrarà l’últim quadrimestre de l’any i que pretén portar l’art contemporani al carrer a partir d’instal·lacions o performances que tenen la llum i el color com a element principal de creació.

Enguany també tindrà lloc la quinzena edició de la Biennal d’Art d’Amposta, un certament consolidat dins l’aparador nacional de l’art contemporani.

A banda, activitats de producció pròpia com el festival de cinema i paisatge mónFILMAT, el Kino Tarragonik i la proposta de Sergi Quiñonero, Els Ports, Natura i Art, que lliga l’art efímer al paisatge dels Ports.

Des de l’Ajuntament, satisfacció per la nova programació i pel pressupost per al 2018, a més de destacar l’aposta del consistori pel projecte.

Un pressupost que es consolida en 110.000 euros. Pel que fa a l’afluència de visitants durant el 2018 s’ha mantingut la xifra de l’any anterior: unes 5.200 persones.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>