AMPOSTA

Obre portes el #FòrumJove2017 amb 57 expositors


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | AMPOSTA

29/03/2017

El #FòrumJove2017 ha obert portes aquest dimecres i fins dissabte amb la previsió de rebre més de 1.300 estudiants d’una trentena d’instituts de les Terres de l’Ebre. En aquesta edició, es poden trobar fins a 57 expositors amb informació tant en l’àmbit educatiu com laboral així com, per primera vegada, sobre habitatge públic. La coordinadora de Joventut a les Terres de l’Ebre, Norma Pujol, ha afirmat que el #FòrumJove2017 és una “gran eina” pel futur dels joves de les Terres de l’Ebre.

Per la seva part, la regidora de Joventut, Júlia Barberà, ha destacat la diversitat de programes que podran consultar els estudiants.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha remarcat que en aquesta edició el #FòrumJove s’ha professionalitzat amb la voluntat de convertir-lo en un referent al conjunt del territori.

Enguany, per primera vegada i més enllà de les universitats amb presència al territori, hi participen les Universitats de Lleida i Jaume I de Castelló. El #FòrumJove se celebra al pavelló firal d’Amposta. Foto GENERALITAT.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>