L'AMETLLA DE MAR

Obre la residència d’avis de l’Ametlla de Mar després d’anys tancada


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | L'AMETLLA DE MAR

24/11/2017

Finalment, i després de quatre anys, obre portes la residència de l’Ametlla de Mar. Ho farà oficialment el proper dimecres 13 de desembre. Les obres de la residència van acabar al 2013 però la falta d’assignació de places públiques l’han mantingut tancada fins ara. El centre oferirà 40 places públiques de residència, 10 de centre de dia i 14 per a persones amb discapacitats físiques. L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, ha recordat que el camí per arribar fins aquí ha estat difícil.

Gaseni també ha mostrat la seva satisfacció per poder oferir als avis que estan en altres residències del territori la possibilitat de tornar a l’Ametlla de Mar. També el fet que la posada en marxa de l’equipament donarà feina a més de 30 persones.

La directora dels serveis territorials de Treball, Afers Socials i Famílies, Rosana Fatsini, ha destacat que per primera vegada les Terres de l’Ebre disposaran de places per a discapacitats físics.

L’equipament compta amb més de 3.800 metres quadrats. Disposa d’unitats de convivència individuals, àmplies habitacions, i zona de spa. També destaca el jardí terapèutic, un espai adaptat i adequat a les necessitats de la gent gran.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>