ASCÓ

Objectiu de l’Ascó: guanyar el cuer


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | ASCÓ

02/03/2018

Aquest diumenge l'Ascó rep al Vilassar de Mar el cuer de Tercera Divisió, en un duel que els asconencs han d'aconseguir els 3 punts per seguir lluitant per les places de play-off.

Els de Castillejo vénen d'empatar al camp del Vilafranca a zero gols, en un partit on qualsevol dels dos equips hagués pogut guanyar.

Les aspiracions de play-off impliquen guanyar els punts en aquest partit i deixar enrere els dubtes generats en les jornades anteriors.

Per fer bo el punt aconseguit en l'últim partit, el partit d'aquest diumenge ha de ser clau per tenir un punt d'inflexió i començar a encadenar diverses victòries seguides.

Les claus per al pròxim diumenge, defensa sòlida i eficàcia en l'atac. El Vilassar no ficarà les coses gens fàcils als de Castillejo, i és que tot i ser el cuer han demostrat que poden plantar cara a qualsevol equip.

A Primera Catalana, el Tortosa i la Rapitenca juguen lluny de casa. Els tortosins a Almacelles i els mariners davant el Sant Ildefons de Cornellà.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>