TORTOSA

Obituari d'estrelles del rock i del pop al Museu de l'Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

16/11/2017

El Museu de l'Ebre, ubicat a la base del pont del Mil·lenari de Tortosa, serà l'escenari a partir d'aquest dissabte de l'exposició 'Obituario', de l'artista Ildefonso García. Una col·lecció de 33 retrats de grans estrelles del rock i de la música pop que han mort durant les últimes dècades. Veritables llegendes com ara Elvis Presley, Amy Winehouse, David Bowie, Leonard Cohen, Freddie Mercury, Michael Jackson, Frank Zappa o Camarón de la Isla. "En aquest repàs, en lloc de fer un panegíric per escrit de cadascun dels 33 exquisits cadàvers, retratant-los en blanc i negre, ho he fet com millor em surt, recordant-los amb la milor de les seues cares i utilitzant cartolines de colors com a homenatge de tots aquells que van omplir les nostres vides", ha explicat García. De fet, un obituari és un llibre parroquial on s'anoten les partides de defunció i els funerals, però també la secció necrològica d'un periòdic en què es fa una notícia o comentari de la mort d'una persona.

La inauguració de l'exposició 'Obituario' serà dissabte a les 19 hores, i la mostra es podrà visitar fins al proper 10 de desembre al Museu de l'Ebre els dissabtes d'onze del matí a dos del migdia, i de cinc de la tarda a les vuit del vespre. I els diumenges, només de les onze del matí a les dos del migdia. A part, coincidint amb aquesta exposició, el diumenge 3 de desembre, al mateix Museu de l'Ebre, hi haurà la II Fira del Disc de Tortosa, organitzada amb el suport de Discos Macarras de Roquetes.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>