TORTOSA

Nit de gala en homenatge als campions del futbol ebrenc


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailAlbert Pascual / Sílvia Alarcón | TORTOSA

26/06/2017

Unes 250 persones del món del futbol van participar, el passat dimecres al Centre Cívic de Ferreries, en l'entrega de premis als campions de lliga 2016-2017, la tradicional Nit de Campions.

A la gala també es van atorgar els premis especials, enguany dedicats a la jugadora Immaculada Serrano, de l'Olímpic Móra d'Ebre, la més veterana de la lliga amb 53 anys i que, a més, comparteix vestuari amb la seva filla. Relleu assegurat. De fet, el futbol femení va estar molt present al llarg de la gala. Des de la Federació volen potenciar ara el futbol 11 femení.

L'altre premi especial va ser per a la delegada del futbol femení a les Terres de l'Ebre, Rocío Zapater, una persona molt vinculada al futbol femení des dels seus inicis com a jugadora i després com a entrenadora, delegada i seleccionadora.

Durant la gala també es va fer un reconeixement als directius que aquesta temporada han deixat el càrrec. Per aquest motiu, la Federació els ha volgut fer un petit homenatge per agrair la seva tasca al capdavant dels clubs de futbol i contribuir a millorar l'esport.

També protagonista va ser l'esport base. La representant territorial de l'esport, Cinta Espuny, va reflexionar sobre com és de positiu l'esport en el nostre dia a dia: "No entenc l'esport sense valors, és una base fonamental, només crec que a través de l'esport es pot aconseguir adquirir els valors, elements fonamentals per a una formació integral de la persona, i a més transferible a la vida, la feina, l'entorn personal i d'amistat".

A més, també s'ha volgut dedicar un premi al fair-play a l'equip benjamí de l'Ebre Escola Esportiva, per la seva actitud encomiable tot i no haver guanyat cap partit durant el campionat.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>