FLIX

Neguit a Flix pels treballadors externs de la fàbrica d’Ercros


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailGustau Moreno | FLIX

07/03/2017

L’Ajuntament de Flix ha convocat per aquest dimarts una reunió amb els treballadors de les diverses empreses subcontractades per Ercros. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el primer tinent d’alcalde, Francesc Barbero, ha explicat que l’objectiu de la trobada és preparar el proper tancament de la línia de clor de la fàbrica de Flix, previst per a finals d’any, i analitzar també les repercussions que això pot tenir en els treballadors de les empreses contractistes. Barbero ha recordat que l’Ajuntament i la Generalitat estan treballant per minimitzar els efectes del tancament, però que el personal extern acostuma a ser la part més feble de la cadena de producció d’Ercros.

El consistori calcula que la factoria de Flix té una vuitantena de treballadors contractats a través d’empreses externes, a més dels 120 treballadors de la plantilla pròpia. A causa de l’aplicació d’una normativa comunitària, Ercros ha anunciat que tancarà la línia de clor de Flix, però en principi mantindrà la planta de fosfat bicàlcic.

Barbero ha afegit que tant l’Ajuntament com la Generalitat fa anys que treballen per captar noves indústries interessades en implantar-se en el polígon de Flix. El primer tinent d’alcalde ha confirmat que hi ha un parell d’empreses que han demostrat interès, i que alguna inversió podria tirar endavant.

Paral·lelament, Barbero ha anunciat que l’Ajuntament, el govern català i Gas Natural han reactivat el projecte per gasificar el polígon de Flix, el municipi i el nord de la Ribera d’Ebre.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

A la jugular de Puigdemont

Núria Menasanch
ESCRIPTORA

Vençuts, humiliats i agenollats

Anton Monner
HISTORIADOR I CRONISTA DE GANDESA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>