TORTOSA

Navarrete (Compromís) anima els independentistes a presentar-se a les eleccions del 21 de desembre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

30/10/2017

El senador vinarossenc de Compromís, Jordi Navarrete, ha defensat aquest dilluns que els partits independentistes haurien de presentar-se a les eleccions al Parlament que Mariano Rajoy ha convocat per al proper 21 de desembre. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Navarrete creu que es podia esperar aquesta reacció del govern de l’Estat, tot i que ell pensava que les eleccions serien després de les festes de Nadal. Segons el senador de Compromís, quant més s’allargués l’aplicació de l’article 155, més complicades havien de ser les coses per al govern del PP, perquè la situació a Catalunya es podia embolicar encara més.

En qualsevol cas, Navarrete ha qüestionat la legalitat de l’aplicació de l’article 155 per cessar el govern català, dissoldre el Parlament i convocar eleccions. Un fet que ha titllat de “cop d’estat” del govern espanyol contra la Generalitat. El senador de Compromís ha assenyalat que, amb el 155, el PP es pensa que té les “mans lliures” per “humiliar” Catalunya.

Finalment, Navarrete ha reivindicat la necessitat de replantejar l’actual model constitucional, i ha fet una aposta clara per construir un nou estat plurinacional.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>