AMPOSTA

Naixen nous productes i aplicacions al voltant de la pauma


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | AMPOSTA

13/01/2018

Un gronxador o complements per vestir són alguns dels nous productes elaborats a partir d’un taller de creació i experimentació al voltant de la pauma: Lo Rogle. Els productes han estat presentats aquest divendres a l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta. L’objectiu és demostrar que aquesta fibra natural extreta del margalló també té un espai en el món actual.

Una quinzena de professionals de diferents disciplines han treballat durant mesos per aconseguir aquests nous productes. Artesanes de la pauma han ajudat a fer realitat aquest projecte.

El taller també ha servit per descobrir la manera de tenyir la pauma de forma natural i no amb químics com es feia fins ara.

Des d’ESARDI han elaborat un catàleg amb el contingut del taller i dels primers productes. La coordinadora del projecte, Sefa Villalbí, ha destacat la importància de treballar conjuntament pel patrimoni territorial.

Aquesta és només una primera fase del projecte que continuarà explorant noves aplicacions i productes durant els propers mesos. Per al 2 d’agost està previst que s’inauguri l’exposició completa al Museu de la Pauma del Mas de Barberans.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>