BATEA

Música i vi a la VI Festa del Vi de Batea


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | BATEA

21/08/2017

Batea ha celebrat aquest cap de setmana la VI Festa del Vi, una mostra de vins de la DO Terra Alta que combina gastronomia i música als carrers de la població. La festa, que s’emmarcava dins de les Festes Majors de Batea, ha comptat enguany amb 12 expositors. La Festa té una llarga tradició a la població però fa uns anys es va voler donar un salt qualitatiu amb l’objectiu de fer-la més popular i conjugar cultura, gastronomia i música amb el potencial més important de la població, el vi. Des de l’organització es destacava que és una festa oberta a tot tipus de públic, no només a professionals.

La Festa va comptar amb l’actuació en viu de Pantaleó, tancant la gira “L’Apartament”; el X Concurs de la garnatxa blanca o la proclamació de la reina del vi de les damisel·les 2017. Un concert de Roba Estesa, guanyador del 4t premi Enderrock 2017, va tancar la Festa del Vi.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>