AMPOSTA

Multitudinàries manifestacions a Amposta i Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

04/10/2017

Unes cinc-mil persones van omplir la plaça del Mercat d’Amposta i també la plaça de l’Ajuntament de Tortosa en les dues concentracions més multitudinàries que aquest dimarts a la tarda es van realitzar a les Terres de l’Ebre amb motiu de l’aturada general contra el fets de l’1 d’octubre. A Amposta la concentració es va convertir en una festa amb actuacions musicals i actuacions castelleres. El coordinador de l’ANC a les Terres de l’Ebre, Manel Alves, va afirmar que s’està en la recta final per aconseguir la independència de Catalunya i va fer una crida a la calma i continuar manifestant-se de manera pacífica. En la mateixa línia es va pronunciar la presidenta d’Òmnium Cultural a les Terres de l’Ebre, Dolors Roó.

En el seu parlament, la portaveu del PDeCAT a l’Ajuntament d’Amposta, Isabel Ferré, va voler agrair a totes aquelles persones anònimes que van fer possible que el passat diumenge la ciutadania pogués votar.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, va dir que fets com el de diumenge van demostrar que la única via possible és la constitució de la República Catalana. Tomàs també va agrair l’esforç de la gent d’Amposta i Poblenou per fer possible que els rapitenc poguessin votar després que la Guàrdia Civil s’emportessin les urnes del pavelló firal.

L’encarregat de tancar l’acte va ser precisament l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, que més enllà d’agrair l’acollida que van tenir diumenge per part dels pobles veïns va afirmar que amb somriures i democràcia s’aconseguirà la llibertat del país.

A Tortosa també unes 5.000 persones van omplir de gom a gom la plaça de l'Ajuntament, en una imatge històrica a la capital del Baix Ebre. Equipats amb estelades, famílies senceres, músics, bombers i dirigents polítics van fer la plaça es quedés petita. També l’Ajuntament de Deltebre va organitzar una manifestació que va acabar al bell mig del pont Lo Passador on es van sumar els veïns de Sant Jaume d’Enveja. Foto AJUNTAMENT D'AMPOSTA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>