TORTOSA

Movem reclama la gratuïtat immediata del pàrquing de la plaça del Bimil·lenari


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

24/01/2018

Movem Tortosa ha tornat a denunciar que el pàrquing de la plaça del Bimil·lenari vinculat al bus llançadora fins a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta no funciona, i ha reclamat la seva gratuïtat immediata. El portaveu de Movem, Jordi Jordan, ha afirmat que tres mesos després de la posada en funcionament del control d’accés al pàrquing s’ha constatat que el seu ús és irrisori, per la qual cosa demanarà al ple de l’Ajuntament que arribi a un acord amb la Generalitat per la seva gratuïtat.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Ferran Bel, va dir que la previsió era prendre la decisió en uns mesos. Però Jordan afirma que el seu fracàs ja està demostrat, amb un pàrquing totalment buit al costat d’altres de gratuïts plens, i que “no es poden llençar més els diners”.

Jordan també ha volgut fer públic el malestar de la formació per no haver estat ni informada ni convidada a l’acte d’entrega de claus del nou espai multiús del Temple a veïns, gent gran i comerciants, aquest dissabte passat. Jordan ha recordat que Movem Tortosa va demanar en una moció, que va ser rebutjada per l’equip de govern, que es busques aquest espai i ara, un any després, no s’ha informat a cap grup de l’oposició. Jordan ha denunciat que Ferran Bel i Meritxell Roigé el van voler convertir en un “acte de partit”.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>