TORTOSA

Movem proposa reduir la taxa d’escombraries un 20 per cent als que més usin la deixalleria


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

08/09/2017

Movem Tortosa ha volgut iniciar el nou curs polític amb la presentació de les seues propostes per millorar les ordenances fiscals de l’Ajuntament per a l’exercici 2018. El portaveu de Movem, Jordi Jordan, ha lamentat que els grups de l’oposició només hagin tingut tres dies per presentar les seues propostes. Jordan ha explicat aquest divendres que la bateria de propostes de Movem busca millorar les ordenances des del punt de vista social, en l’àmbit mediambiental, i també per facilitar la creació de llocs de treball.

En concret, Jordan ha proposat la creació de noves bonificacions a l’hora de pagar l’impost de béns immobles (IBI), tant en funció de la renda com del valor cadastral. De la mateixa manera, Movem voldria que es bonifiqués el 80% de l’impost de vehicles per als autònoms que hagin extingit la seua activitat laboral en els últims anys. A més, també proposen que els propietaris de guals paguin l’impost en funció de la seua renda.

En l’àmbit mediambiental, Movem proposa premiar els ciutadans més responsables amb la sostenibilitat, i penalitzar els que més contaminen. Destaca l’aplicació d’una reducció de la taxa d’escombraries de fins a un 20%, per l’ús de la deixalleria municipal.

Finalment, una de les propostes de Movem en l’àmbit de la creació de llocs de treball és bonificar l’impost d’activitats econòmiques a les empreses que incrementen les seues plantilles amb contractes indefinits.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>