TORTOSA

Movem proposa inversions amb el superàvit del 2017 a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

16/03/2018

El comerç, l'educació, el patrimoni i l'habitatge són les quatre àrees que Movem Tortosa posa sobre la taula de l'equip de govern per a invertir amb el superàvit del 2017. Quatre elements que segons Movem s'han de promoure segons les possibilitats i les potencialitats de la ciutat.

El portaveu de la formació progressista, Jordi Jordan, ha recordat que aquesta demanda es deu al compromís del ministre d'hisenda, Cristóbal Montoro, que permet als ajuntaments del país destinar el superàvit del 2017 per executar inversions, i que a Tortosa, la xifra s'eleva a 1,6 milions d'euros.

La rehabilitació d'habitatges per destinar-los al lloguer per a joves, la recuperació de la muralla del Rastre i el fortí de Bonet, l'adequació d'un espai al call de Remolins com un centre d'interpretació de la terrissa, la construcció d'una llar d'infants pública i la creació d'una àrea de millora del comerç al voltant dels carrers Sant Blai i Cervantes són les propostes que des de Movem Tortosa es traslladaran al govern municipal per invertir amb el superàvit de l'any passat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>