TORTOSA

Movem denuncia que l’aparcament de la plaça del Bimil·lenari és un “fracàs”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

07/11/2017

Movem Tortosa ha denunciat que l’aparcament d’enllaç amb l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC), situat a la plaça del Bimil·lenari, és un “fracàs”. El departament de Territori i Sostenibilitat va posar en servei aquest recinte el juliol passat després de realitzar una inversió de 270.000 euros i ha estat gratuït fins aquest passat mes d’octubre quan va entrar en funcionament el control d’accés. Amb tot, l’aparcament continua sent gratuït per als usuaris del bus que connecta la plaça Bimil·lenari amb l’HTVC i hagin validat el tiquet al centre hospitalari. Però el portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha mostrat que a mig matí, hora punta a l’HTVC, l’aparcament està totalment buit.

D’altra banda, Jordan ha explicat que Movem Tortosa iniciarà una campanya per recollir les propostes de la ciutadania des del punt de vista de la sostenibilitat amb l’objectiu de millorar la ciutat. Les propostes es poden fer arribar a través del web de Movem Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>