TORTOSA

Movem denuncia que el govern menysprea l’oposició amb els CSIT World Sport Games


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

29/11/2017

El grup municipal de Movem Tortosa ha denunciat que el govern municipal del PDeCAT i ERC actua amb “total opacitat” amb la resta de grups a l’oposició en relació a l’organització dels CSIT World Sports Games del 2019. El portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, diu que com a principal grup a l’oposició va conèixer per la premsa la presentació de la candidatura, els viatges que s’han fet en relació als jocs i que fins a tres vegades han demanat informació en comissió sense èxit. Jordan ha explicat que la gota que ha fet vesar el got ha estat que quan han preguntat sobre la creació del comitè organitzador dels jocs, un acte previst per dissabte, el regidor d’Esports, Joaquim del Pino, els ha emplaçat a assistir a l’acte per saber qui en formarà part.

Jordan confia que el govern rectifiqui. D’altra banda, Jordan ha avançat que en el ple ordinari del mes de desembre a l’Ajuntament, Movem portarà a debat una moció que demana impulsar mesures per lluitar contra la violència masclista. Jordan ha advertit que el govern municipal no compleix allò que recull la llei catalana d’Igualtat.

En aquesta línia, Jordan ha denunciat que en el pressupost municipal per al 2018 només hi ha una partida de 2.000 euros per a polítiques per a dones.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>