TORTOSA

Movem Tortosa donarà suport a la vaga feminista del 8-M


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

05/03/2018

El portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan ha anunciat dilluns al matí que la formació que lidera donarà suport a la vaga feminista del 8 de març, que preveu una aturada de dues hores. Jordan també ha avançat que el pròxim dijous organitzaran al Centre Cívic de Ferreries una taula per abordar aquests temes amb dones, i també amb homes. Des de la formació progressista consideren que independentment del sexe, tota la societat ha de posar el seu granet de sorra per lluitar contra les desigualtats.

Jordan també ha parlat sobre la candidatura de Tortosa per ser la Capital Catalana de la Cultura per al 2021, que segons les bases, comporta establir un comitè de transparència. Des de Movem plantejaran també la creació d'aquests comitès que hi haurien de garantir la transparència en la candidatura de Tortosa com a Patrimoni de la Humanitat, i en la dels World Sport Games del 2019.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>