MORELLA

Morella llença 60 tones de confeti per celebrar l’Anunci


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | MORELLA

29/08/2017

Morella va celebrar aquest passat cap de setmana la festa de l’Anunci amb la participació de 1.500 persones, 40 carrosses i 60 tones de confeti. 80 efectius entre Guàrdia Civil, Policia Autonòmica, Policia Local i Protecció Civil, i el suport sanitari de la Creu Roja, van ser els encarregats que un poble que no arriba als 3.000 habitants pogués acollir aquest cap de setmana uns 40.000 visitants.

Han estat nou mesos treball artesanal, en cadascuna de les 40 carrosses. La pluja va treure el nas tímidament a la festa, sense trastocar els diferents actes que s'han viscut intensament al llarg de tot el cap de setmana, excepte el rosari de divendres, que es va haver de celebrar per dins de l'arxiprestal.

Es tracta d’una tradició que anuncia la renovació del compromís, adquirit en 1673, per a celebrar unes festes extraordinàries en honor a la Marededéu de Vallivana, de sis en sis anys. Aquestes en la 54a edició se celebraran l'agost vinent i Morella ja ha començat a preparar-les.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>