MÓRA LA NOVA

Móra la Nova estrena un pipican automàtic


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailSílvia Alarcón | MÓRA LA NOVA

19/07/2017

Mantenir la via pública neta i lliure d’excrements. Aquest és l’objectiu del innovador pipican automàtic que s’ha instal·lat a Móra la Nova i que ha estat creat pel jove ampostí, Marc Balada. Es tracta d’una prova pilot que permetrà valorar el seu funcionament i analitzar els resultats del servei.

El pipican atreu els gossos a través d’unes feromones i recull els excrements que són retirats al clavegueram. Ho explica Marc Balada, creador del pipican automàtic. L’objectiu, contribuir a tenir més netes les ciutats i els pobles.

I fins al moment, s’ha complert amb aquest propòsit. L’alcalde de Móra la Nova, Francesc Xavier Moliné, ha destacat la bona resposta que ha tingut durant les primeres setmanes des de la seva implantació.

L’empresa s’ha fet càrrec del material i de la maquinària necessaris per realitzar l’obra, mentre que l’Ajuntament ha cedit l’espai i el servei de brigada pel seu condicionament. El conveni preveu un període de prova de sis mesos.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

L'escola catalana en perill

Jesús Gellida
POLITÒLEG

A la jugular de Puigdemont

Núria Menasanch
ESCRIPTORA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>