MÓRA D'EBRE

Móra d’Ebre vota amb normalitat


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | MÓRA D'EBRE

01/10/2017

A Móra d’Ebre les meses s’han constituït amb tota normalitat i sense cap incident. Ja des de primera hora del matí, més de 350 persones s’han concentrat a les portes del Teatre La Llanterna per protegir-lo i evitar que fos precintat. Un grup de veïns ha estat fent torns durant les 24 hores del dia des de divendres, realitzant diverses activitats, per tal que mantenir el teatre obert, únic punt de votació a Móra d’Ebre.

Per passar l’estona s’han fet partits d’escacs i aquest matí s’ha organitzat un esmorzar a la mateixa porta de La Llanterna. Una parella de Mossos d’Esquadra s’ha personat a les instal·lacions a primera hora del matí per aixecar acta tal i com han fet a la resta de col·legis electorals de Catalunya i després s’han apartat de la porta d’accés. L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, ha confirmat en declaracions a l’informatiu matinal Primera Columna de Canal 21 Ebre que la jornada s’estava desenvolupant sense incidències.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>