MÓRA D'EBRE

Móra d’Ebre obté una subvenció de 211.000 euros de l’impost turístic per a les millores del passeig de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | MÓRA D'EBRE

13/11/2017

La Generalitat, a través de la Direcció General de Turisme, destina 560.931,83 euros a projectes de foment territorial del turisme a les Terres de l’Ebre. Aquests diners —obtinguts de la recaptació de l’impost sobre estades en establiments turístics (IEET)— serviran per crear o rehabilitar infraestructures i espais turístics, recuperar itineraris, millorar la senyalització o donar suport a algunes iniciatives turístiques, entre d’altres.

A les Terres de l’Ebre, s’ha concedit una subvenció de 210.931,83 euros al consistori de Móra d’Ebre (Ribera d’Ebre) per a les obres de millora de l’accessibilitat del Passeig de l’ Ebre i l’embarcador del municipi, i un ajut de 350.000 euros a l’ajuntament d’Amposta (Montsià) per a l’impuls de diferents actuacions de foment territorial del turisme.

En total, la Generalitat ha concedit enguany 3 milions d’euros en subvencions a diferents ens locals de Catalunya, amb l’objectiu de donar suport al desenvolupament de diversos plans de foment territorial del turisme. // Foto AJUNTAMENT DE MÓRA D'EBRE.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>