TORTOSA

Montse Castellà presentarà el nou disc ‘Punts de llibre’ a la sala Luz de Gas de Barcelona


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

13/02/2018

‘Punts de llibre’ és el títol del nou disc de Montse Castellà. La cantautora tortosina està enllestint un doble CD amb un total de 22 cançons. Un disc “eclèctic” i “sorprenent”, que es presentarà el proper 24 de març en un concert a la sala Luz de Gas de Barcelona, en el marc del festival Barnasants. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Castellà ha donat a conèixer la cançó que serà el primer single del disc, titulada ‘Compta amb mi’.

Segons Castellà, es tracta d’un disc molt alegre i vitalista, amb una gran diversitat d’estils musicals. Ha estat enregistrat majoritàriament a Airestudios, entre les oliveres de la zona del Canalet. A part de les cançons pròpies, la cantautora també ha musicat textos de gent com Miquel Martí i Pol, Zoraida Burgos, Rosa Fabregat, Rosa Regàs o Cervantes. També ha versionat temes d’Ovidi Montllor, Joan Pau Giné o Quico Pi de la Serra. Finalment, també hi ha col·laboracions especials, amb la participació de Paco Ibáñez, Txarango i Eliseo Parra.

Per facilitar l’assistència de públic ebrenc al concert de Barcelona, s’ha organitzat un autobús que sortirà de l’estació de busos de Tortosa el mateix 24 de març. De fet, l’entrada per assistir al concert es podrà adquirir al mateix bus. El bitllet d’anada i tornada es pot comprar a la llibreria La 2 de Viladrich o bé reservar-lo a través de les xarxes socials de la cantautora.

A més, Castellà ha engegat una campanya de microfinançament a través de la plataforma digital Verkami. A banda de les recompenses habituals, el projecte ofereix propostes tan originals com baixar en piragua per l’Ebre amb la mateixa cantautora.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>