TORTOSA

Mònica Sales: ‘Segur que gent que ara votaria no, l’1 d’octubre votarà sí’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

18/09/2017

La presidenta del PDeCAT a les Terres de l’Ebre, Mònica Sales, ha dit aquest dilluns que no té cap dubte que l’1 d’octubre hi haurà urnes i paperetes per votar a tot arreu. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Sales ha agraït el suport de la ciutadania als alcaldes que han rebut citacions judicials per declarar, arran del seu compromís amb el referèndum. La presidenta ebrenca del PDeCAT ha assenyalat que aquests atacs als alcaldes també serviran per convèncer més gent a favor del “Sí”.

Amb tot, Sales ha dit que és lícit que els alcaldes estiguin preocupats, ja que estan rebent atacs “desmesurats” pel seu suport a l’1 d’octubre.

D’altra banda, Sales ha explicat que el PDeCAT va participar aquest diumenge en una penjada unitària de cartells amb altres partits i entitats independentistes. Cap al final de l’acte, la Guàrdia Civil va identificar quatre persones i els va requisar els cartells que portaven.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>