JESÚS

Mònica Sales (JxCAT): ‘Ha de votar tota la gent del bloc del Sí’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | JESÚS

18/12/2017

Mònica Sales ha reiterat aquest dilluns que el gran objectiu del 21-D per als partits independentistes ha de ser consolidar els resultats de l’1 d’Octubre. A poques hores ja del final de la campanya electoral, la número 4 de Junts per Catalunya a Tarragona i l’Ebre ha assenyalat que és molt important “legitimar” el govern català i seguir desenvolupament el procés sobiranista. De fet, Sales ha remarcat el compromís de la seua candidatura perquè el president continue sent Carles Puigdemont.

Amb tot, la candidata ebrenca de Junts per Catalunya ha afirmat que Puigdemont no ha de tornar de Brusel·les abans de les eleccions.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Sales també ha dit que és important que tots els independentistes votin, encara que no sigue a la llista de Junts per Catalunya.

Finalment, Sales s’ha referit a les declaracions de la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría sobre la decapitació de l’independentisme gràcies al PP. Unes paraules que, segons la candidata ebrenca de Junts per Catalunya, són “molt greus”, i que només poden provocar indignació entre els demòcrates.

Sales acabarà la campanya del 21-D amb un acte al poble de Jesús, on és regidora.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>