ROQUETES

Mònica Sales (JuntsXCAT): “Hem d’aconseguir el retorn del president Puigdemont”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | ROQUETES

01/12/2017

Junts per Catalunya ha presentat aquest divendres la seva candidatura a les Terres de l’Ebre. La candidata ebrenca i quarta a la llista pel conjunt al Camp i l’Ebre, Mònica Sales, ha explicat que han volgut realitzar l’acte davant el pavelló poliesportiu de Roquetes, on el passat 1-O es van produir carregues policials, perquè l’espurna d’aquell els dia els ha d’acompanyar “per retornar el president Puigdemont al lloc on li pertoca”.

Durant el transcurs de l’acte s’ha conegut que el Tribunal Suprem havia decidit ajornar la decisió sobre l’alliberament de l’exvicepresident i els exconsellers de la Generalitat i els Jordis. El cap de llista de Junts per Catalunya a Tarragona, Eusebi Campdepadrós, ha qualificat aquesta decisió “d’autèntica indignitat”.

Junts per Catalunya realitzarà més de 40 actes arreu de les Terres de l’Ebre per a presentar la candidatura i el programa electoral.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>