SANT CARLES DE LA RÀPITA

Monges, pirates i colons per conèixer la història de la Ràpita


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | SANT CARLES DE LA RÀPITA

09/08/2017

Conèixer els orígens de la població de Sant Carles de la Ràpita és possible gràcies a una ruta guiada que uneix monges, pirates i colons. Es tracta d’una iniciativa de promoció turística que es va posar en marxa fa dos anys; que enguany va començar al mes de juliol, i que està despertant l’interès de la població local, però també de molts turistes. La ruta s’inicia a la plaça Carles III i segueix fins al convent de les monges, on es fa una teatralització per conèixer un dels personatges històrics. El recorregut continua fins al castell, on hi ha un altre personatge, i segueix per la zona del Xicago per acabar, finalment, al Museu de la Mar de l’Ebre.

La responsable de la ruta guiada, Helena Fibla, ha detallat que la ruta comença explicant l’origen de la població durant l’època de dominació musulmana, i que arriba fins a la fundació de la ciutat durant el regnat de Carles III.

La ruta es tornarà a fer, a partir de les vuit del vespre, els propers 22 d’agost i 5 de setembre en català, i el 15 i el 29 d’agost en castellà. El preu per assistir a la ruta teatralitzada “Monges, pirates i colons. De quan Sant Carles era només la Ràpita’ és de cinc euros, però els menors de 7 anys tenen entrada gratuïta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>