Moment dolç per a l'Ascó amb la sisena victòria consecutiva

Albert Pascual | ASCÓ

02/10/2017

FC Ascó 2 - 1 FC Vilafranca

En una Tercera Divisió on s'han disputat tots els partits programats, l'Ascó no ha tornat a fallar. El moment dolç del club riberenc l'ha refrendat amb la sisena victòria seguida contra el Vilafranca per 2 a 1 en un partit on ha demostrat una gran efectivitat de cara a la porteria rival.

Els primers minuts han estat de domini altern, amb els dos equips llençats a intentar fer un bon joc i mirar de cara a porteria general nombroses ocasions de perill.

Al minut 12, Masqué culmina una bona jugada dels locals per pujar l'1-0 al marcador. Un autèntic golàs del migcampista de l'Ascó.

El partit ha seguit amb un equip local que jugava amb seguretat, i trencava tots els intents d'arribada dels visitants.

Amb tot, en una jugada sense perill al minut 19, Sardà xuta de lluny, i en anar a agafar-la Sergio López li fa un efecte estrany que acaba dins la porteria.

Afortunadament aquesta jugada no fa venir avall l'Ascó que continuava amb el bon joc i buscant el gol amb jugades des de la banda.

El Vilafranca després de l'empat li costaria arribar més a porteria, i només acabaria creant perill a pilota parada. A la represa, l'Ascó segueix buscant el gol les jugades de Cheikh, però costa arribar el gol.

El Vilafranca, bé en defensa, impedeix els intents asconencs.

Gran ocasió de Dani Argilaga al 55 que fa lluir al porter vilafranquí enviant la pilota al córner.

Ho intenta Masqué i el seu xut surt desviat. Ho prova Oribe de lluny al 71 i surt llepant el pal dret.

L'Ascó conscient de la bona ratxa d'ocasions, se la juga i augmenta encara més l'atac amb premi al minut 83, en una jugada dins l'àrea visitant on Cheikh aprofita un rebot per a marcar el 2 a 1 final.

El Vilafranca encara ho va intentar per a empatar però la defensa asconenca ho va impedir.

Amb sis victòries seguides, l'Ascó és segon en solitari amb 19 punts.