AMPOSTA

Miró i Navarro intensifiquen els retrets al Consell Comarcal del Montsià


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

22/02/2018

L’aprovació del pressupost del 2018 per al Consell Comarcal del Montsià, aquest dimecres, ha fet créixer els retrets entre el PSC de l’expresident Francesc Miró i l’equip de govern actual, d’Esquerra i PDeCAT. Dos mesos després de la moció de censura, Miró continua denunciant la paràlisi del consell. També el cas d’acomiadament de la tècnica de Turisme, figura que van incorporar els socialistes, que ha estat substituïda per un nou càrrec dedicat a tasques protocol·làries.

Per la seua banda, la presidenta del Consell Comarcal, Carme Navarro, ha lamentat l’actitud de Miró. De fet, ha recordat que, des que es va saber la data de la moció de censura a principis de desembre, el socialista no va fer res, tot i seguir presidint el Consell.

Un període en què, segons la presidenta, s’havia d’avançar en projectes importants per la comarca. És el cas del conveni de col·laboració amb l’Agència Catalana de l’Aigua pel sanejament i depuració del nucli dels Eucaliptus, a Amposta.

Siga com siga, el ple extraordinari d’aquest dimecres ha aprovat un pressupost d’una mica més de 12 milions d’euros. S’incorpora una partida per la redacció del projecte de construcció de les depuradores Eucaliptus i Santa Bàrbara. A banda, l’àrea d’Acció Social incorporarà 17 nous llocs de treball.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>