AMPOSTA

Miró denuncia la ‘paràlisi’ del Consell Comarcal del Montsià, un més després de la moció de censura


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

01/02/2018

Un mes després de la moció de censura contra el PSC, l’expresident del Consell Comarcal del Montsià, el socialista Francesc Miró, ha denunciat aquest dijous la paràlisi de la institució. Segons Miró, durant aquest mes no s’ha convocat cap ple ni cap comissió, però el nou govern va acomiadar la tècnica de Turisme a través d’un burofax l’endemà mateix de la moció de censura. L’expresident ha recordat que van deixar el pressupost del 2018, tot i que el nou govern d’Esquerra i del PDeCAT afirma que espera aprovar-lo durant el mes de febrer.

Miró també s’ha referit a la situació política del país. El portaveu del PSC d’Amposta ha valorat la publicació dels missatges de Carles Puigdemont a Toni Comín, tot assegurant que suposen el “final del procés”. Segons Miró, això no suposa el final de l’independentisme, i ha remarcat que Puigdemont hauria de fer un pas al costat per facilitar la formació d’un nou govern.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>