AMPOSTA

Miró demana ‘tolerància zero’ amb l’assetjament laboral a Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

28/02/2018

El portaveu del PSC d’Amposta, Francesc Miró, ha demanat aquest dimecres “tolerància zero” amb l’assetjament laboral a l’Hospital Comarcal del Montsià i la residència per a la gent gran, que depenen de l’Ajuntament. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Miró ha afirmat que el govern d’Esquerra d’Amposta, al ple de dilluns, no va atendre correctament una moció de PxC que demanava una comissió d’investigació per un suposat cas de ‘mobbing’ a treballadors de la neteja a l’hospital i a la residència. De fet, els socialistes reclamen la creació d’un protocol per actuar en cas d’assetjament laboral a l’Ajuntament.

Segons Miró, que l’alcalde digués que ho investigarà pel seu compte no és suficient. El portaveu del PSC ha insistit que cal l’obertura d’un expedient i la creació d’un protocol municipal per lluitar contra aquest tipus de situacions.

Al ple d’Amposta de dilluns, també va ser polèmica la nova modificació de la relació de llocs de treball. Miró ha criticat la improvisació de l’equip de govern quant a la política de personal, tot i que ha recordat que la seua intenció quan va començar el mandat era adaptar la plantilla de l’Ajuntament segons les seues necessitats.

Amb tot, el portaveu del PSC ha donat suport a la creació de la nova plaça d’enginyer d’obra pública, i ha dit que per això els socialistes es van abstenir al ple.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>