AMPOSTA

Miró defensa l’acció del seu govern en minoria al Consell Comarcal del Montsià


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

08/11/2017

El president del Consell Comarcal del Montsià, el socialista Francesc Miró, ha afirmat aquest dimecres que li preocupa relativament la possible presentació d’una moció de censura, anunciada pel grup d’Esquerra quan ara fa un mes va trencar el govern amb el PSC. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Miró ha assenyalat que, tot i estar en minoria, el seu govern continua impulsant projectes “nous i engrescadors” per a la comarca.

Més enllà de la possible formalització de la moció de censura, Miró ha afirmat que ara el més preocupant és que ara mateix tenen un gerent, nomenat arran del pacte amb ERC, que no té la confiança de l’actual govern.

El president ha afirmat que estan parlant amb la resta de grups comarcals; més que per intentar ampliar el govern del Montsià, per tirar endavant els projectes. De fet, ha dit que els punts de l’ordre del dia s’intenten consensuar un a un.

D’altra banda, Miró també ha lamentat la “deslleialtat” d’ERC al Consell Comarcal del Baix Ebre, on divendres també van trencar el pacte de govern.

Finalment, Miró ha lamentat els fets de dilluns al ple de Tortosa, on el regidor de la CUP va titllar de “miserables” els socialistes. El president del Consell Comarcal del Montsià ha denunciat, també, l’actitud de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>