AMPOSTA

Miró afirma que Esquerra i el PDeCAT s’acabaran entenent a Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

16/04/2018

Ja ha començat la precampanya a Amposta. El portaveu del PSC, Francesc Miró, tornarà a ser el candidat dels socialistes a les eleccions municipals del 2019. Els militants de l’agrupació local l’ha avalat per unanimitat com a alcaldable, i Miró ha dit que aquesta ratificació arriba després de tres anys de treball a l’Ajuntament, amb més de 50 mocions presentades. Fins i tot, tenint en compte que fa tres anys alguns van qüestionar que l’exalcalde de Godall fos el candidat del PSC d’Amposta.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Miró ha assenyalat que durant aquest mandat el PSC ha aconseguit liderar l’oposició al govern d’Esquerra d’Amposta.

Miró ha afirmat que a Amposta li falta “ambició de ser ciutat”, i que amb l’actual govern només és referent al territori en matèria de festes.

El candidat del PSC ha tornat a defensar la necessitat d’un pla estratègic, i ha advertit que Esquerra d’Amposta i el PDeCAT són “les dues cares d’una mateixa moneda”. De fet, ha alertat que els exconvergents volen intentar una candidatura independentista amb els republicans.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>