AMPOSTA

Miró (PSC) creu que Puigdemont hauria de pactar amb Ciutadans


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

03/01/2018

El portaveu del PSC d’Amposta , Francesc Miró, ha afirmat aquest dimecres que el PDeCAT hauria de pactar la investidura amb Ciutadans, ja que són dos partits de “la dreta pura i dura”. Durant una entrevista A Canal 21 Ebre, Miró ha afirmat que, més enllà del debat sobiranista, Ciutadans i el PDeCAT acabaran votant les mateixes polítiques de dreta en aquesta propera legislatura al Parlament.

Miró ha afirmat que en les eleccions del 21-D hi ha hagut dos grans guanyadors, Puigdemont i Ciutadans. En canvi, ha conclòs que els grans perdedors dels comicis han estat el PP i Esquerra.

Miró també ha dit que Oriol Junqueras hauria de sortir de la presó, i ha assenyalat que reuneix millors condicions que Puigdemont per ser el nou president.

En la mateixa entrevista, Miró ha tornat a criticar Esquerra per trencar el govern amb el PSC al Consell Comarcal del Montsià, així com la moció de censura que van pactar amb el PDeCAT per apartar-lo de la presidència.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>